Arşiv

Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması Finali

by Mehmet Oğuz Mutlu | Eki 11, 2024
Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması’nın finale kalan yarışmacıları belli oldu! Final etkinliğimiz 15 Ekim'de İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Görsel Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yarışmacılarımızın gerçekleştireceği sunumlar, jürimiz tarafından değerlendirilecek ve ilk 3 finalist belirlenecektir. Öğrencilerimize başarılar dileriz!

Öğrencilerimize başarılar dileriz!