YETİŞTİRİLMEK ÜZERE TESİSAT TASARIM ELEMANI ARANMAKTADIR

Tesisat sektöründe, tesisat destek sistemlerinin tasarım ve imalatlarını yapan ve uluslararası çalışan bir firma, yetiştirmek ve online kısmi zamanlı çalıştırmak üzere 3. ve 4. sınıfta okuyan makina mühendisliği öğrencileri ve/veya yeni mezunları aramaktadır.

Yapılacak işler üç farklı başlık altında toplanmaktadır. Çalışmak isteyen arkadaşlar bu başlıklardan herhangi biri veya tamamını kapsayan projelerde görev alabileceklerdir.

1. Firmaya gelen projelerin incelenmesi, boru ve havalandırma tesisatlarının genel yerleşimlerinin yapılması ve kullanılan elemanların listesinin hazırlanması. Proje çözümleme için Autocad bilgisi yeterlidir. 

2. Solidworks yazılımları kullanarak projede kullanılan sistemlerin ve parçalarının montaj ve parça bazında teknik çizimlerinin yapılması. Bu konuda çalışmak isteyenlerin Solidworks yazılımı kullanmayı bilmesi gerekmektedir. 

3. SAP2000 yazılımı kullanarak boru destek sistemlerinin, havalandırma kanallarının askı ve destek parçalarının tasarım ve yapısal analizlerinin yapılması. Bu konuda çalışmak isteyenler için ayrı bir eğitim verilmektedir. 

Firma bu konularda ön eğitim verdikten sonra sizlere yeteneklerinize uygun kolayca yapabileceğiniz işler göndermekte ve her yaptığınız işe karşılık işin ağırlığına bağlı olarak bir ücret ödemektedir. Ayrıca bir süre sonra karşılıklı anlaşmaya bağlı olarak firmada tam zamanlı çalışmak da mümkün olabilmektedir.

Müracaat etmek isteyenlerin CV lerini ve iletişim bilgilerini perihan.kepoglu@inkafixing.com mail adresine göndermeleri yeterlidir.