İTÜ 250. Yıl Hatıra Ormanı’nda ağaçlar müzikle yeşeriyor!

İTÜ Makina Fakültesi’nin düzenlediği etkinlikte besteci piyanist Elif Ebru Sakar; Scriabin, Chopin, Liszt, Debussy gibi post-romantik dönem bestecilerin eserlerinin yanında kendi bestelerini “250. Yılda 250 Bin Fidan” kampanyası için seslendirecek.
27 Ekim 2023 günü saat 20:30’da Süleyman Demirel Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek piyano resitaline İTÜ 250. Yıl Hatıra Ormanı’na en az 6 fidan bağışlayarak katılabilirsiniz.

250. Yılda 250 Bin Fidan Kampanyası: https://www.itu.edu.tr/fidan-bagisi
Bağış yapmak için: https://www.dikiliagacimvar.com/bagis-yap/?utm_source=web&utm_medium=banner&utm_campaign=itu

Bağış sayfasında kişisel bilgilerinizi girdikten sonra “Sertifika Türü” olarak “İTÜ 250. Yıl Hatıra Ormanları” seçimini yapmanız yeterlidir. 6 adet fidan, 1 bilet yerine geçecektir.
İTÜ öğrencileri 2 adet fidan bağışlayarak konsere katılabilecektir.
Ayrıca, konserden önce salon girişinde kurulacak masadan da bağış yapabilirsiniz.

Elif Ebru Sakar

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Bölümü’nden 2018 yılında mezun olan Sakar, öğrenciliği sırasında yurt içi ve yurt dışı eser siparişleri, piyano konser turnelerine imza attı. Atilla İlhan’ın şiiri üzerine küçük orkestra ve bariton için yazdığı ‘Korkarım’ isimli eser, 2015 yılında Uluslararası Besteciler ve Yorumcular Haftası’nda düzenlenen Zeliha Özlenir Kompozisyon Yarışması’nda birincilik ödülü kazandı. Günümüzde, piyano konserlerine ve bestecilik çalışmalarına devam etmektedir.

PİYANO RESİTALİ_RGB_page-0001
konser_program