imkanlar
Eki 2018
Proje Mühendisi İş İlanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi’nde 1 Kasım 2018’de başlayacak olan 12 ay süreli İstanbul Kalkınma Ajansı destekli projede istihdam edilecek proje mühendisi aranmaktadır. Proje sonuçlandığında iş süresi uzatılma potansiyeli bulunmaktadır.
Aday Kriterleri
  • En az Lisans derecesine sahip Makine ya da İmalat mühendisi olmak (Yüksek Lisans ya da Doktora öğrencileri tercih edilir)
  • CAD, CAM konularında tecrübeye sahip olmak
  • Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak
  • Proje süreçlerindeki dosyaların, raporların ve evrakların hazırlanması için gerekli MS Office programlarına hakim olmak
  • İngilizce bilmek

İş Tanımı
Metal eklemeli imalat (3 boyutlu imalat) laboratuvarının kurulumu ve ürüne yönelik AR-GE çalışmalarının yürütülmesinde her adımda rol alacak laboratuvardan sorumlu mühendis olarak çalışılacaktır. Cihaz alım süreçlerinin yönetilmesi ve proje ArGe unsuru içeren deneylerin yapılması beklenmektedir.

İrtibat : CV’lerinizi emrecansoylemez@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.Uygun görülen kişiler mülakata sonradan belirlenecek bir tarihte çağırılacaktır.