imkanlar
Eki 2017
Yarı Zamanlı Mühendis İş İlanı

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, otomotiv ve savunma sanayii sektöründe fikri mülkiyet hakları kendisine ait ürünleri ile yer alır. Türkiye’nin “yüzde yüz yerli sermayeli’’ tek “milli askeri araç” üreticisidir. 1963'ten bu yana ve 2000’den fazla çalışanıyla, Sakarya’daki 552.000 m²’lik alana kurulu fabrikasında kendi teknoloji, tasarım, üretim ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunar.

Firmamız hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için www.otokar.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıda sıraladığımız genel niteliklere sahip olduğunu düşünüyorsan, geleceğin teknolojilerine öncülük etmeyi hedefleyen firmamızda yarı zamanlı mühendis olarak aramıza katılmaya ve tecrübe kazanmaya ne dersin?

Genel nitelikler:

• Üniversitelerin Otomotiv Mühendisliği ve Makina Mühendisliği bölümlerinde okumakta ve 3. veya 4. Sınıf öğrencisi olan
  • İyi derecede İngilizce bilgisine sahip
  • Otomotiv ve savunma sanayine ilgisi olan
  • Haftada 3 ya da 5 işgünü tam zamanlı çalışabilecek olan
  • Etkili iletişim kurabilen
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Yoğun çalışma temposunda iş-zaman yönetimi yapabilen

Bu kriterleri sağlayan adaylar arasından aşağıdaki niteliklere sahip olan adaylar tercih sebebi olacaktır.

• Lisans süresince Otomotiv ile ilgili dersler almış veya alıyor olan
  • CATIA bilgisine sahip olan
  • Lisans eğitimini tamamlayan ya da tamamlamak üzere olan adaylar için yüksek lisansa kabul almış ya da yüksek lisansa devam ediyor olan

“Otokar, tüm işe alımlarında tek ölçü olarak işe uygunluk vasfını arar; ayrımcılık yapmadan fırsat eşitliği sağlar.”

Başvurularınızı : ik@otokar.com.tr adresi üzerinden yapabilirsiniz.